Wie we zijn

Over ons

Mijn naam is Agnes Dillen, moeder van 2 kinderen en dit jaar oma geworden van een prachtige kleindochter. Dit inspireerde mij om een Family Wellness beginnen. Ontspanningsmomenten voor zowel moeder, vader als kind te creëren. Daarnaast vond ik het belangrijk om naast het ontspanningselement behandelingen aan te bieden die fysiek iets toevoegen.

Om dit te bewerkstelligen heb ik verschillende opleidingen gevolgd, hier kun je lezen over welke diploma’s/certificaten ik beschik. Graag verwelkom ik jullie in mijn Family Wellness!

De praktijk:

Certificaten

Agnes heeft 7 verschillende certificaten.
1. Kinder en baby EHBO
2. Baby massage
3. Zwangerschapsmassage
4. Ontspanningsmassage
5. Hotstone massage
6. Handreflexologie
7. Voetrelfexologie

Cadeaubonnen

Wil jij een origineel cadeau geven? Geef een cadeaubon! Wij hebben zowel cadeaubonnen voor de Baby Wellness als voor de Family Wellness. Wil jij een complete behandeling geven? Check onze tarieven en laat ons weten welke behandeling jij cadeau wilt doen! Liever een bedrag koppelen aan een cadeaubon? Dat kan al vanaf €25,-

Stuur ons een mailtje met je wensen en dan maken wij het voor jou in orde. We kunnen de cadeaubon naar je toesturen maar je mag ook langskomen in de salon op afspraak. We doen dit op afspraak omdat we de privacy en rust van onze klanten respecteren. Alvast bedankt voor het begrip!

Contact